• Головна
  • Відгуки про перманентний макіяж

Відгуки про перманентний макіяж

Клієнти про перманентний макіяж в Києві від кабінету-студії Олени Леонової

Привіт всім! Хочу від щирого серця порекомендувати студію перманентного макіяжу Олени Леонової. Олена береться навіть за дуже складні випадки. Я робила у неї простий перманентний макіяж брів, а моїй мамі вона буквально врятувала брови, які були в жахливому стані після роботи іншого майстра. Вийшло круто-природно і не нарочито, я в захваті!

Олена
12.07.2020

Мені завжди хотілося більш пухкі губи, але використовувати філери і, тим більше, проводити пластичну операцію я б не зважилася ні за які пряники. Тому моїм рішенням став перманентний макіяж губ. Виявляється, професійний підхід і грамотна комбінація кольорів творять справжні чудеса. І Олені вдалося зробити мої губи соковитими і ваблячими тільки за допомогою правильно підібраних фарб. Це справжнє диво!

Христина
29.08.2020

Мені здавалося, що перманентний макіяж – це більше для молодих дівчат, які хочуть завжди виглядати яскраво. Але подруга порадила зробити татуаж очей, щоб трохи заховати вікові зміни. Я уважно почитала відгуки, подивилася фото і вибрала кабінет Олени Леонової. Ось найбільше мені сподобалося, що майстер не пропонувала якісь універсальні рішення, вона підійшла до створення мого образу з урахуванням моїх особистих особливостей. Професіоналізм, ввічливість і відкритість, правда, підкуповують. А акуратні стрілки дійсно маскують невеликі зморшки і обвисання століття, яке так мене дратувало. Тепер я ще й про перманентний макіяж губ подумую.

Наташа
06.10.2020

Привіт! У мене колись був досвід перманентного макіяжу брів – я робила собі пудрові брови, але просто не прийшла на корекцію, мені настільки не сподобалося ставлення так званого «майстра», що просто відвернуло. Дівчинка працювала якось дуже недбало, було видно, що процес у неї поставлений на потік — ніякого індивідуального підходу. Коли подруга розповіла про свій досвід роботи з Оленою, я подумала, що, напевно, вона мені дійсно підійде. Зважилася і не пошкодувала. З Оленою дуже приємно працювати, вона бездоганно ввічлива і завжди залишається професіоналом. Так, і вона відмовила мене від пудрових брів, порекомендувавши змішану техніку. І це було дійсно вдалим рішенням – мої брови виглядають дуже круто!

Варвара
30.01.2021

Я є прихильником максимальної натуральності в зовнішньому вигляді. Мені не подобаються яскраві губи і виражені стрілки. І перед тим, як довірити своє обличчя Олені, я переглянула купу сайтів і портфоліо майстрів ПМ в Києві. Але Олена підкупила мене своїм умінням працювати з натуральними пігментами — це, як на мене, вищий рівень професіоналізму. Тому ми почали з нею з брів, після зайнялися губами. Тепер я виношую план заховати рубець від вітрянки в її кабінеті. Ну дуже круто виходить)

Оксана
01.04.2021

Привіт! Дівчата, перманентний макіяж – це дійсно круто! Більше ніяких мук вранці перед дзеркалом. Завдяки Олені я виглядаю ідеально в будь-який час доби, навіть якщо підняти мене з ліжка вночі, якщо стрибати в басейн або париться в лазні. Це круто! Спасибі!!!

Валерія
16.04.2021

Добрий День! Хочу поділитися своїм враженням від перманентного макіяжу в студії Олени Леонової. По-перше, відразу хочу відзначити неймовірний професіоналізм-Олена просто зачарувала мене своїм відповідальним підходом до справи. А по-друге, мені дуже сподобалося, як організована робота — продумані всі дрібниці, кожен етап роботи проводиться як по годинах. Ну і результат, звичайно ж, закономірний-шкіра після перманенту зажила дуже швидко, реальна почервоніння і набряк трималися всього день (я робила у Олени перманентний макіяж брів в техніці пудрові брови). Звичайно, скоро потрібно буде заглянути на корекцію, але це цілком очікувано — майстер спочатку про це попереджала.

Олександра
17.04.2021

Привіт! Хочу поділитися своїм відгуком про роботу студії перманентного макіяжу Олени Леонової. Мені дуже сподобалося! Мої губки виглядають відмінно, також Олена трохи підправила брови-зараз круто щоб вони були ще більш натуральними, тому ми зробили їх трохи ширше і густіше. Я просто дуже-дуже рада, все круто, рекомендую!

Олеся
09.05.2021

Мій перший перманентний макіяж губ був не найвдалішим. Але тут я сама винна, майстра потрібно шукати дуже ретельно, вивчати відгуки, дивитися портфоліо. Адже в Києві послуги перманенту пропонує багато салонів, також чимало “фахівців” працює на дому. І, на жаль, більшість з них не викликають тепер у мене ніякої довіри. Олена просто підкупила мене високим рівнем професіоналізму, і відповідальним підходом до справи. І тепер я на 100% задоволена своїм відображенням.

Вероніка
19.05.2021

У мене світлі брови, які практично непомітні на обличчі. Тому до недавнього моменту я жодного разу не виходила на вулицю без макіяжу, а в сумочці завжди тримала дзеркало і олівець. Ви навіть повірити не можете, як мені це набридло. Але на перманентний макіяж брів я все ж не наважувалася-десь глибоко в мозку сиділа картинка страшної жінки з чорними татуйованими бровами. Жах! На щастя, моя подружка не така недовірлива, вона зробила бровки у Олени і буквально за руку привела мене до неї. І Олені вже під час консультації вдалося розвіяти всі мої страхи. Тепер мої брови завжди ідеальні, і виглядають абсолютно натурально. Круто!

Валентина
26.05.2021

Привіт! Зараз в моді максимальна натуральність, тому раніше доводилося мало не годинами пихкати перед дзеркалом, щоб заховати недоліки зовнішності, і при цьому макіяж не кидався в очі. Ні, я, звичайно, не прям взагалі страшна, але люблю виглядати доглянуто. І перманентний макіяж для мене став відмінною знахідкою. Олена зробила мені рівні, чіткі брови і насичені губи, а завдяки трохи зворушеною пігментом межреснічке мої вії здаються ще більш довгими і густими. Спасибі!

Марина
29.05.2021

Ми з Оленою зустрічаємося вже не перший раз. Останній раз робили межреснічку. Містечко то ще-чутливість висока, а вплив машинкою для татуажу на повіки у мене особисто викликає неконтрольоване сльозотеча. Напевно, це моя індивідуальна особливість. Олена – справжній профі, працювати в таких умовах дуже непросто) я дуже задоволена результатом, спасибі!

Сашенька
13.06.2021

Привіт! Ось і я дозріла розповісти про свій досвід перманенту з Оленою. Я дуже хотіла додати кольору губам-вони у мене від природи досить бліді. Але боялася, що перманент-це боляче, особливо на такій тонкій шкірі. Але ідея все-таки у мене залишалася, і я зважилася прийти на консультацію. Спасибі велике Олені! Вона переконала мене в тому, що перманентний макіяж губ буде не сильно дискомфортним і була при цьому настільки переконлива, що я їй повірила. Так і виявилося. Анестезія подіяла дуже добре і відчуття, які я відчувала під час процедури можна порівняти з легкою лоскіткою. А коли губи зажили, результат мене дуже порадував.

Ірина
23.06.2021

У Києві неймовірно складно знайти хорошого майстра ПМ, всі намагаються заробити побільше, але при цьому мало хто реально готовий витрачати сили і час на навчання, а також на напрацювання навичок. Олена на цьому тлі приємно виділяється, мені дуже імпонує те, що кожен бажаючий може ознайомитися з її ліцензіями та дипломами, вивчити відгуки і подивитися фото робіт. І працювати з нею мені дуже сподобалося, Олена зробила мені акварельний перманентний макіяж губ. Результат – просто бомба! Губи соковиті, красиві і виглядають дуже натурально.

Каріна
02.08.2021

Привіт, дівчата! Пишу цей відгук, щоб ніхто не наступив на мої граблі. Минулий раз я вибирала майстра ПМ ну просто пальцем в небо-побачила оголошення в Фейсбуці і пішла, ні відгуків не читала, ні Портфоліо не дивилася. Чим думала, зараз вже і не зрозуміло ((і, звичайно, вилізло мені це все боком. Добре, що Олена взялася переробити мені невдалий татуаж, а то брови були якісь різнокольорові і несиметричні. Ось з нею працювати – одне задоволення, рекомендую!

Євгенія
17.09.2021

Привіт! Якщо ви шукаєте, де зробити собі перманентний макіяж брів або губ, набити рівні стрілочки або просто акуратну межреснічку — велкам ту Алена! Я в неймовірному захваті від роботи з цим майстром. Все настільки ввічливо, професійно, відкрито і приємно, просто вражаюче. У кабінеті панує дуже комфортна атмосфера, тут не відчуєш себе «не в своїй тарілці», як у багатьох розкручених салонах Києва. Та й на етапі консультації вже стає зрозуміло, що ти потрапив в надійні руки. І результат виходить – диво!

Даша
18.09.2021

Олена, велике спасибі! Мої брови вже повністю зажили, і я збираюся вирушати на відпочинок зі своїм хлопцем. Тепер я впевнена, що буду виглядати відмінно і в басейні, і на нічній дискотеці. Так, перманентний макіяж брів, – це не перший досвід роботи з Оленою. До цього вона робила мені татуаж губ, і вийшло дійсно круто!

Діана
20.10.2021

Привіт! Моя Величезна подяка Олені! Тепер, після того як мої брови зажили після корекції я можу оцінити весь масштаб виконаної роботи. І що хочу сказати, результат мені подобається на всі 100%! Олена правда Профі! У мене перманентний макіяж брів в волосковій техніці і, наскільки я знаю, він є одним з найскладніших. І він виглядає ідеально – повністю імітує натуральні брови, але я то знаю, що у мене було кілька добре помітних лисин) Велике спасибі!

Маша
10.11.2021

Обов'язкове поле

Ваше повне ім'я?
Ваша адреса електронної пошти?
rating fields
Наскільки Ви задоволені послугами?

Відгуки про студію перманентного макіяжу Олени Леонової: Ваша думка дуже важлива!

Відгуки про Кабінет - студію Олени Леонової дійсно дуже важливі для нас! Вони мотивують для подальшого розвитку, стають поштовховим фактором для особистісного зростання і професійного натхнення. Ми раді читати відгуки про те, наскільки вам сподобався перманентний макіяж губ, брів та інших зон. Вони допомагають відчувати впевненість в собі і додають справжнього задоволення від роботи.

Якщо ж у вас виникли негативні емоції від проведеної процедури — обов'язково повідомте про це. Так ми зможемо вирішити проблему з максимальним комфортом для клієнта, щоб в результаті ви залишилися задоволені.

У пошуку кращої студії перманентного макіяжу в Києві: читайте відгуки про Кабінет-студію Олени Леонової

Якщо вам потрібна дійсно хороша студія перманентного макіяжу в Києві, обов'язково вивчіть відгуки перед тим, як зробити остаточний вибір. Це допоможе вам вибрати дійсно професіонала-кращого виконавця і просто приємного для вас людини. А коли самі зробите перманентний татуаж, не забудьте теж залишити відгук-кожна людина, прочитавши Вашу думку, зможе зробити власні висновки. Такий обмін інформацією дасть всім бажаючим отримувати кращі послуги і відмінний результат.

Залишити відгук на сайті дуже просто - скористайтеся спеціальною формою. Введіть своє ім'я або нікнейм і поділіться враженнями про проведену процедуру.

Реальні відгуки про Альону Леонову: перманентний макіяж і максимальний комфорт

Перманентний макіяж у Олени Леонової-це гарантія бездоганної якості. Це досвідчений майстер перманентного макіяжу, який добре знає свою справу, і численні відгуки це підтверджують.

У кабінеті - студії використовується лише перевірене обладнання високої якості, яке дозволяє домогтися виняткової точності татуажу. Також Олена Леонова використовує лише якісні витратні матеріали перевірених європейських виробників. У студії піклуються про комфорт клієнтів і, звичайно ж, приділяють пильну увагу безпеці підтримуючи повну стерильність.

Майстер приділяє максимум уваги кожному клієнту і практикує індивідуальний підхід для того щоб домогтися відмінного результату в кожному окремому випадку. Також Олена Леонова завжди залишається на зв'язку після проведеної процедури-відстежує процес загоєння і дає, при необхідності, рекомендації та поради.

Також майстер постійно стежить за сучасними тенденціями, навчається новим навичкам перманентного макіяжу і впроваджує їх у свою повсякденну практику. Щоб залишатися в тренді вона зустрічається з іншими профі в сфері перманентного макіяжу для обміну досвідом і навичками.

Не забувайте ділитися відгуками про роботу студії перманентного макіяжу Олени Леонової. Поділившись своїми враженнями, ви допоможете нам стати ще краще!

Поширені запитання

Перш ніж погодитися на процедуру перманентного макіяжу або медичного камуфляжу, клієнт повинен отримати відповіді на питання, що його цікавлять. Це необхідно для того, щоб виключити можливі непорозуміння в ході самого татуажу і після його виконання.

Чому важливо вивчати відгуки про перманентний макіяж?

Тим, хто збирається зробити перманентний макіяж, доводиться не просто. У кожному місті працює безліч майстрів, як знайти серед них кращого? І в цьому випадку на допомогу приходять відгуки. Якщо майстер працює добре, приємний в спілкуванні і дотримується всіх правил санітарії, задоволені клієнти обов’язково про це напишуть. І навпаки, якщо фахівець працює без належного завзяття, порушує техніку безпеки і робить грубі помилки, про нього будуть відгукуватися не кращим чином, що допоможе потенційному клієнту не зробити помилки і не зіпсувати зовнішність.

Чи потрібно писати відгук, якщо макіяж не сподобався?

Звичайно! По-перше, негативний відгук-це спосіб комунікації з майстром. Якщо він є професіоналом своєї справи, то він обов’язково знайде можливість вийти з вами на зв’язок і зробити все можливе для вирішення проблеми.

По-друге, якщо ж майстер ПМ і справді не надає послуги належної якості, негативні відгуки стануть підказкою для інших бажаючих зробити таку процедуру.

Кому і для чого потрібен ваш відгук?

Відгуки – це дуже важлива реакція клієнтів. Вони необхідні іншим людям, які тільки замислюються про можливість зробити татуаж і знаходяться в пошуках кращого майстра.

Також реакція необхідна і самому фахівцеві в сфері перманентного макіяжу. Відгуки надихають, допомагають налаштуватися на нові звершення і досягнення. А ще вони підказують, на які моменти варто звернути більше уваги. У будь-якому випадку, зворотний зв’язок дуже приємно.

Як залишити відгук на сайті?

На сайті Кабінету-студії перманентного макіяжу Олени Леонової залишити відгук дуже просто. Для цього потрібно скористатися спеціальним віконечком на сайті – внесіть в нього своє ім’я і додайте трохи текстової інформації про те, що вам сподобалося, і які враження залишила процедура і робота майстра в цілому. Після цього слід натиснути кнопочку Відправити і зовсім скоро ваш відгук буде опублікований. Спасибі!

Популярні послуги студії

Замовте консультацію

Замовте консультацію

Дізнайтеся як буде створюватися Ваш ідеальний образ прямо зараз!

    • Україна, м Київ,
    • бул. Тараса Шевченка,36Б
    • Вхід через арку біля ресторану Чачапурі
    • тел. +380 50 137 1611

    • Години роботи
    • Пн-Пт: 10:00 - 18:00
    • Cб: 10:00 - 16:00
    • Нд: вихідний
    • Усі процедури робляться за попереднім записом